ABOUT

Informare: continuăm livrările în același interval de timp și în această perioadă. Keep it safe, fam!

TL;DRETHICS este visul unui sneakerhead pasionat de streetwear de a aduce o selecție de produse originale, de la mai multe brand-uri, într-un singur loc. De a-și crea propriul brand de streetwear, care să se axeze pe sustenabilitate și pe colaborări cu illustratori români. De a face lumea un loc mai bun și… mai bine îmbrăcat

Produsele comercializate de noi sunt 100% originale. Nu lucrăm cu stocuri pentru a nu ține și a nu folosi materiale textile mai mult decât este nevoie. Ne dorim ca ceea ce avem astăzi să poată rămână drept bucurie și generațiilor viitoare.

Timpul de livrare al unui colet variază de la 5 la 10 zile lucrătoare. Dar, dacă vrei să faci un cadou și ai nevoie urgentă de produsul respectiv, lasă-ne un mesaj și încercăm, dacă este posibil, să expediem coletul mai rapid de atât.

Povestea brand-ului Ethics Wear

Pe 15 iulie 2019 a luat naștere Ethics Streetwear, un brand românesc axat pe sustenabilitate și valorile transmise dintr-o generație în alta prin tot ceea ce înseamnă artă și cultură stradală. Ne propunem să oferim constant articole vestimentare aflate la polul opus al modei rapide, având grijă de mediul înconjurător și de comunitatea din care facem parte.

Dar, mai exact, ce facem diferit? În primul rând, nu lucrăm cu stocuri. Producem un articol vestimentar atunci când acesta este comandat pe site-ul nostru și, astfel, evităm orice posibil waste al materialelor prin prezența unui stoc masiv. Și, pentru că am spus de materiale, hainele noastre sunt croite din bumbac organic, care a fost cules într-un mod responsabil, cu un impact dăunător cât mai redus asupra mediului. Iar, dacă este nevoie să folosim poliester, acesta va fi întotdeauna unul reciclat.

De asemenea, ne-am ales furnizori care să se potrivească cu ADN-ul brand-ului. Vrem să oferim publicului nostru produse care să reziste în timp, dar care să aibă o amprentă redusă asupra naturii și în procesul de producție. De aceea, vizualurile hainelor sunt imprimate direct în țesătură sau brodate, acestea conferind longevitatea pe care ne-o dorim.

Totodată, vrem să oferim ceva înapoi comunității care ne-a inspirat și care se află la bazele creării brand-ului Ethics. Fiecare colecție este concepută în colaborare cu câte un illustrator român, aflat fie la început de drum, fie fiind deja cunoscut pentru inspirația pe care ne-o oferă. Primele două colecții, ”The Basics” și ”The Myths” au fost realizate împreună cu Fs303, illustrator român stabilit în Madrid