Donăm 10% din fiecare vânzare

Încă de la începuturile noastre, am creat Ethics cu gândul de a face lumea un loc mai bun. Și, indiferent de moment, nu dorim să ne oprim din acest ideal.

Da, este o perioadă grea pentru toți antreprenorii locali. Iar cei mai mici sunt, din păcate, cei mai afectați. Dar ar fi egoist să ne gândim doar la asta când și alți oameni au nevoie de ajutorul nostru, mai ales cadrele medicale care încearcă zi de zi să ne aducă mai aproape de o normalitate pe care n-o conștientizam până acum.

De aceea, începând de astăzi, 1 aprilie 2020, vom dona 10% din fiecare produs Ethics Wear comandat către un ONG care se ocupă cu achiziția de materiale de protecție și echipamente medicale pentru spitalele din România. Practic, în momentul în care comanzi de la noi se întâmplă următoarele trei lucruri:

  • Ajuți cel puțin patru societăți comerciale din România să își continue activitatea și să nu reducă numărul de angajați (atât pe noi, cât și pe furnizorii noștri)
  • Donezi, indirect 10% din valoare produsului Ethics Wear comandat către un ONG care asigură necesarul de echipament medical pentru această perioadă
  • Ne ajuți să creăm o nouă colecție alături de un artist român, o altă ramură afectată în aceste clipe

Campania de donații se va desfășura pe o perioadă nedeterminată. O vom opri doar în momentul în care vom simți că binele a devenit normalitate.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *