HOW TO ORDER

CUM COMANZI?

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui utilizator.
Pentru motive justificate ETHICS STREETWEAR SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii utilizatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ETHICS STREETWEAR SRL. In oricare dintre aceste cazuri, utilizatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al ETHICS STREETWEAR SRL (mail la adresa contact@ethicswear.com), pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor anterior mentionate.

Pentru a comanda de pe Ethics Wear trebuie sa deveniti membru sau sa optati direct pentru optiunea guest checkout si sa completati datele dvs corecte de contact.

Pe pagina fiecarui produs veti gasi detaliile necesare (poze, materiale si culori, marimi disponibile + tabel de marimi, pret).

Selectati marimea produsului dorit, iar la final, cand ati terminat de adaugat toate produsele In “Cosul de cumparaturi”, apasati “Finalizeaza comanda”.
Preturile afisate pe pagina produselor sunt exprimate in RON si nu includ taxele de transport. Nu exista comanda minima impusa.

Utilizatorul constientizeaza / recunoaste ca urmeaza o plata directa. Mai mult, inainte de a face comanda se activeaza un buton care este etichetat vizibil cu mentiunea “comanda ce implica o obligatie de plata”. Prevederea elimina costurile-capcana si optiunile predefinite.

Incepand cu data de 01.10.2016 modificarile legislative cu privire la declararea tranzactiilor intre parteneri, conform Ordinului Presedintelui ANAF nr. 3769/2015, se impune ca facturile emise catre persoane fizice sa cuprinda obligatoriu: numele si prenumele clientului, CNP, domiciliul, mijloc de transport, semnatura delegat.
Dupa ce finalizati comanda veti primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completata. Ulterior, se va emite un al doilea mail cu factura fiscala.

Livrarea se face prin Fan Courier sau DHL, de la usa la usa. Coletul vine direct la adresa dumneavoastra in termen de 7-10 zile lucratoare (in momentul plasarii comenzii sunt date in lucru si produsele Ethics Wear selectate, din respect pentru natura. Nu dorim sa facem niciun fel de waste al materialelor si, de aceea, va multumim pentru intelegere). Plata se face online cu cardul Visa / MasterCard.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este gresita etc), veti fi contactat din nou de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centru Fan Courier / DHL zonal timp de 7 zile, dupa care revin la Expeditor.

Documentele fiscale aferente fiecarei comenzi vor fi trimise clientilor pe mail pentru a evita orice fel de risipa de hartie 🙂